Roosa Kuosmanen

vaatetuksen osaamisala, vaatetusompelija

Pienestä tytöstä asti minulla on ollut unelma työskennellä joskus yrittäjänä jollakin tavalla ja se haave on pysynyt tähän päivään saakka. Olen myös aina tykännyt väkerrellä käsin kaikenlaista, askarteluista ompeluun, vaikka itse ompelusta kiinnostuinkin vähän myöhemmin. Helpon tavan kokeilla yrittäjyyttä, oli liittyä OP Kevytyrittäjäksi. 

Olen opiskellut vaatetusompelijaksi. Työssäoppimisia olen suorittanut ompelimoissa muokkaus- ja korjausompeluita, sekä asiakaspalvelutöitä tehden. Olen myös toiminut kevytyrittäjänä kotiompelimossani elokuusta 2019 lähtien. Kevytyrittäjyys on helppo tapa kokeilla yrittäjyyttä, kannustan muitakin kokeilemaan jos jotakin yritysideaa löytyy.

Teen ompelutöitä kotiompelimo tyyliin, rauhallisella sijainnilla mutta kuitenkin lähellä kaikkia palveluita. Palvelen sinua ajanvarauksella ja sopimuksen mukaan. 

Haluan tarjota asiakkailleni itse tehtyä, kotimaista ja hinta-laatusuhteeltaan tasapainossa olevia tuotteita ja palveluita, sekä ottaa heidän toiveensa ja tarpeensa mahdollisimman hyvin huomioon. Tehdään yhdessä!

Kierrätyksen hyödyntäminen on myös mukana työskentelyssäni. Jos tekstiilit tai vaatteet tulevat siihen pisteeseen, että niitä ei voi enää oman käyttötarkoituksensa mukaisesti käyttää, voidaan niistä kehitellä jotain uutta, jolloin tekstiilijätteen määrää voidaan vähentää. Tekstiileistä voidaan saada  vielä aikaan jotain uutta ja kaunista. Ilo palvella juuri sinua!


🤍llä Roosa